Sms de craciun


Sms de Craciun pentru prieteni


Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)
In fiecare iarna Mos Craciun, Cutreiera prin case Si sacul lui mereu e plin Cu daruri multe si frumoase. De asta data noi dorim, La oameni buni ca dumneavoastra, Pe langa daruri Mosul bun, Sa va aduca sanatate-n casa!
Primeste in inima speranta, in suflet iertare si iubire, pe buze dragoste, in ochi bunatate, intinde-ti mainile sa imbratise-zi icoana NASTERII DOMNULUI si vei afla FERICIREA CRACIUNULUI! Craciun fericit pentru toti cei dragi!
Vezi toate SMS-urile de Craciun de trimis prietenilor

Sms de Craciun pentru familie


De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne amintim ca nu suntem niciodata singuri!
Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu
Fie ca spiritul bland al Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra voastra doar bucurie si senin, prosperitate, veselie si sanatate in anul ce vine! Sarbatori Fericite! La Multi Ani!
Vezi toate SMS-urile de Craciun de trimis familiei

Sms de Craciun pentru persoanele iubite


Farmecul zilelor de Craciun sa te insufleteasca si sa-ti lumineze toata fiinta! Bucura-te de adevarata semnificatie a acestei sarbatori alaturi de toti cei pe care ii iubesti!
De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris Mosului ca te vreau pe tine de Craciun.
Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume... Primeste urarile mele de bine si aceste minciuni nevinovate.
Vezi toate SMS-urile de Craciun de trimis persoanelor iubite

Sms de Craciun pentru afaceristi


Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tutror dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!
Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tutror dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!
Sfintele Sarbatori de Craciun si Anul Nou sa va aduca sanatate, putere de munca si multe satisfactii alaturi de cei dragi. La Multi Ani !
Vezi toate SMS-urile de Craciun de trimis partenerilor de afaceri